2003 mei Hollandse Veld

2003  4,5 en 6 april

 

Hollandsche Veld

Het was bijna elf uur toen we de camping naderden. En ondanks de perfect geplaatste bordjes van René, stuurde ik Nol de verkeerde weg linksaf in. De mensen die achter ons reden volgden ons braaf en moesten zodoende door mijn fout ook op het smalle weggetje keren. Tja, eigenwijs hè.
Maar eindelijk waren we dan toch op de goede camping, waar de boer al op ons stond te wachten. Nadat we ons na de laatste meeting in 2002 niet meer gezien haddden, was het toch wel spannend. Wie zouden er allemaal zijn, en hoe was het iedereen vergaan het laatste half jaar? De begroetingen waren weer als vanouds, hartelijk en warm en soms een beetje verwonderd. Maar dat kwam omdat ik wel een erge kromme man bij me had.

De meeste leden zijn gewend dat Nol van links naar rechts ove het veld flitst. Maar nu ging dat meer op de wijze van de gebochelde van de Notre Dame, reden: Hernia
  Zodoende had hij het ook nogal eens vlug voor elkaar, om riant bij Arnold en Margreet aan de koffie te zitten, terwijl René van der Klooster en Rob Hoekstra samen met ondergetekende de luifel aan het opzetten waren.
Nol probeerde vanuit zijn stoel aanwijzigingen te geven, maar dat hadden we hem zo afgeleerd. In de uren die daarop volgden, rolde de ene na de andere hylander binnen en onder strakke regie van de boer hadden we al gauw twee velden vol. En ook dit keer waren er weer niewe leden bij, wat iedereen altijd heel leuk vindt.

Hopenlijk vonden de nieuwe mensen het ook erg leuk en komen ze terug op een van de volgende meetings. Op het einde van de middag leek het bij Nol en Petri wel Happy Hour. De een na de ander schoof aan en ze brachten hun eigen hapje en drankje mee. Dit was erg gezellig ener werd heel wat bijgepraat, dus voor herhaling vatbaar. Zoals gewoonlijk hadden we die avond de jaarlijkse vergadering in een café in de buurt van de camping.

 

Petri Sarton

stop view Info
/
   preview
   Album
   Photo
   Date
   Dimensions
   Filename
   File size
   Camera
   Focal length
   Exposure
   F Number
   ISO
   Make
   Flash
   Views
   Comments
   ozio_gallery_fuerte
   Ozio Gallery made with ❤ by turismo.eu/fuerteventura