2003 HTC naar Hongarije

 

Hylander Tour Club

Deelname: 5 equipes

Op 25 juni vertrokken Ali en Lines richting Hongarije. Later sloten Henk en Klaasje, Henry en Willy, Jetze en Martie en Nol en Petri bij hen aan. De eerste camping was in Irring, bij Passau. Samen vervolgden zij hun reis richting Hongarije. In Hongarije zijn we naar een “plaatselijk” concert geweest. Bijna de hele dorpsgemeenschap was aanwezig. De volgende dag nog even naar het overvolle Balatonmeer, niets voor ons, te duur en te druk. Boedapest was niet ver, dus even een dagje naar de stad. Buda en Pest, ieder aan een kant van de Donau. In Budapest zijn we met een tandradbaan naar het kasteel van de Habsburgers, de overdekte markt met veel groente stalletjes en souvenir winkeltjes geweest. Daarna nog naar het “liefdes eiland” midden in de Donau.
  In de dagen erna hebben we het wijnbouw gebied Eger bekeken en natuurlijk de Pusta. Het doel was een camping in Komaron waar we van de thermaalbaden wilden genieten. Henk en Klaasje zijn hier kind aan huis dus konden zij uitleg geven over het gebruik van de baden. In de omgeving van de camping is het heerlijk fietsen en je kunt zelfs een grensoverschrijdend tochtje maken naar Slowakije.
Op de 8ste juli hebben we de verjaardag van Ali gevierd met slingers en ballonnen en zijn daarna naar Gyor vertrokken. Een van de grotere steden. Dit was de eerste verre reis van de club en het is zeker voor herhaling vatbaar.
De 9de juli aanvaarden we de terugreis. Via Oostenreik en Frankrijk weer terug naar huis.
Ali en lines Kuipers
/
      ozio_gallery_fuerte
      Ozio Gallery made with ❤ by turismo.eu/fuerteventura