2001 oktober Luyksgestel

 

Camping “De Zwarte Bergen”

Hylander Weekend in Luyksgestel

De leden van de vereniging Hylandercaravan club kwamen weer bij elkaarvop 5, 6 en 7 op camping
“De Zwarte Bergen” in Luykgestel.

Deelname: 25 equipes
 

Hallo Hylanderfanaten!

Op 5 oktober jl. was het voor ons het eerste weekend met de Hylanderclub. Het was stralend weer toen wij aankwamen bij camping de Zwarte Bergen in Luykgestel. Ria stond bij de slagboom iedereen op te wachten. Na installatie van onze caravan hebben we een kennismakingsrondje gemaakt. Leuk gezicht al die Hylandercaravans van verschillende types.

‘s Middags nadat we heerlijk gefietst hadden in de omgeving hebben we gezellig in een grote kring op “veld 1″  (natuurlijk onder het genot van een drankje en de zon) ervaringen rond en met de caravan uitgewisseld. ’s Avonds troffen we elkaar in de kantine van de camping voor enkele mededelingen van huishoudelijke aard. Er werden o.a. vrijwilligers gevraagd om de stand te bemannen op de Caravan RAI te Amsterdam (19 t/m 24 oktober) die de Hylanderclub ter beschikking kreeg van Tradeuro.

 

Tevens werd er informatie aangereikt om te bepalen wat we de volgende dag zouden gaan doen. Er waren diverse mogelijkheden zoals bezoek aan het bakkersmuseum, automuseum, eten bij de Griek of bowlen en daarna steengrillen in Valkenswaard. Voor de zaterdagavond werd het laatste gekozen. Om 17.00 uur was iedereen aanwezig in het bowlingcentrum en werden er groepjes gevormd voor een partijtje. Iedereen was een uur enthousiast bezig met bowlen. In een aparte zaal stonden de steengrillen op een lange tafel voor ons klaar met allerlei lekkernijen. Onder het genot van een glaasje en sauna temperaturen hebben we ons tegoed gedaan aan al dat lekkers en zijn met een voldaan gevoel naar de camping teruggereden. Daar aangekomen kregen we een flinke onweersbui te verduren, maar zondagochtend was het droog.

We zaten rond 11 uur gezellig met z’n allen aan de koffie op “veld 2″. Na de koffie werden de jeu de boules ballen tevoorschijn gehaald en anderen maakten hun caravans weer klaar voor de terugreis. Jammer, want de sfeer en het weer waren toppie! Wij vonden het heerlijk dat er in dit wekend een bepaalde vrijheid was en dat we ook met elkaar iets ondernamen. Ook willen wij Ria en René bedanken voor alles wat zij voor dit weekend en de club doen en dit geldt ook voor alle leden die het tot een super gezellig weekend hebben gemaakt!!
 

Margreet en Theo Stam uit Nieuwegein.


/
      ozio_gallery_fuerte
      Ozio Gallery made with ❤ by turismo.eu/fuerteventura