Bestuursmededeling

 

Van Engelen Caravans
voor onderhoud reparatie en stalling

Tradeuro B.V. failliet

Het bestuur ontving onderstaande e-mail bericht van Tradeuro B.V. (Het bedrijf dat de Hylander caravans vertegenwoordigde) betreffende de levering van onderdelen voor de Hylander caravans:

Aansluitend op het persbericht van 24 april j.l. inzake het faillissement van Tradeuro B.V. delen wij u mede dat de levering van Hylander onderdelen overgenomen zal worden door van Engelen Caravans in Woudrichem.

Na eerder de Hylander caravans verkocht te hebben is van Engelen Caravans inmiddels gespecialiseerd in reparatie, onderhoud en inbouw van accessoires van alle merken toer-caravans met nadruk op de Engelse merken en Hylander in het bijzonder.

Ook zal van Engelen Caravans bemiddelen bij eventuele nog in te dienen Hylander garantieclaims.

Het Bestuur.
 

Sinds de start van van Engelen Caravan Onderhoud en Stalling in 1978 zijn wij uitgegroeid tot een gerenommeerd/veilig en vakkundig bedrijf als het gaat om onderhoud / reparatie schadeherstel en stalling van caravans campers en vouwcaravans. Erkend Focwa en Bovag gecertificeerd bedrijf.
 

 
 

Behalve schadeherstel en stalling kunt u ook voor het onderhoud van uw caravan, camper en vouwwagen bij van Engelen terecht. Uw caravan, camper of vouwwagen winter of zomerklaar maken, een onderhoudsbeurt volgens FOCWA/BOVAG normen of het monteren van diverse accessoires, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. U hoeft ons alleen maar even te bellen om een afspraak te maken.
 

 

Van Engelen Caravan/ onderhoud-stalling
Burg van der Lelystraat 20a
4285 BL Woudrichem

Tel: 0183-302912
Fax: 0183-303982
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.