2016 Nieuwjaarsmeeting

10 januari 2016

 

  

 

62 leden hadden weer de moeite genomen om naar Blaricum te komen, succes verzekerd. Het lijkt wel weer, zoals ook in voorgaande jaren, één grote familie.

Leo van Exel ging nog even terug naar 2015, het overlijden van Piet Beentjes, Henk Sterk, Hennie Koopal en Gijs van de Kwast.  Sprak over Rob Hoekstra en zijn herstel en begroette de nieuwe leden die zich het afgelopen jaar bij ons hebben aangesloten. Het was een bewogen jaar,  zo een willen we niet weer.

2016 is het jaar van vernieuwing, de voorzitter en de penningmeester treden af en aan ons om dit weer op gepaste wijze in te vullen. Voor de functie van voorzitter is één kandidaat: Peter van Arendonk. Voor de penningmeester moet nog even worden worden gezocht.
Zodra het bestuur weer voltallig is worden, zoals gebruikelijk, de taken weer verdeeld en hopen we dat vooral de meetings en reizen wat beter op de kaart gezet worden. Nu rust alles op de schouders van één bestuurder en dat is toch te veel van het goede nietwaar.

  Vooral was het weer een gezellig samenzijn en het uitwisselen van de laatste gebeurtenissen. Wat hebben we elkaar alweer een lange tijd niet gesproken toch?

Voor de lunch werd het programma van 2016 uit de doeken gedaan.
Zoals gebruikelijk is tijdens de voorjaarsmeeting de jaarvergadering gepland en daar worden de nieuwe bestuurders voorgesteld, en de "Oude bestuurders" bedankt.

De lunch was dit keer uitbesteedt aan een cateringbedrijf. En met succes! Goed geregeld dames.  Na de lunch nog even een drankje en voor je het goed en wel in de gaten had was het vier uur. Gelukkig waren de weergoden ons goed gestemd dus konden we in mooi rustig winterweer ons pad naar huis inslaan.


 

/
      ozio_gallery_fuerte
      Ozio Gallery made with ❤ by turismo.eu/fuerteventura