2016 Groesbeek

Voorjaarsmeeting

 

De eerste dagen in Groesbeek waren koud, het zonnetje scheen wel maar om nu te zeggen het voorjaar is begonnen is te veel eer aan het weer.
Omdat, voor hen die uit het westen komen, Winterswijk in de buurt ligt [80 kilometer] werd besloten naar Obelink te gaan. Het was weer groter en mooier geworden en er waren weer voldoende hebbedingetjes. Dus bepakt en bezakt weer naar Groesbeek. Moe van het shoppen besloten we maar om te gaan eten in het restaurant De Oude Molen.

Het was mooi fietsweer, een beetje te koud voor het mooie maar dan maar een extra jas aan. Op de fiets naar Kleve, schoenen kopen. Jammer dat ze de juiste maat niet hadden maar gelukkig biedt internet dan weer uitkomst en werden de schoenen in de juiste maat en kleur de volgende dag op de camping afgeleverd,

De camping ligt tegen Groesbeek aan dus dat was goed te belopen.

Zo langzamerhand werd het terrein steed voller en gezelliger en op vrijdag waren we compleet. 's Avond de gebruikelijke Algemene Ledenvergadering met aansluitend een Bingo.

We kunnen weer terugkijken op een geslaagde Meeting.

Tijdens deze meeting treden Marian en Leo af, beiden zijn niet herkiesbaar. Het was natuurlijk al langer bekend dus is er al enige tijd gezocht. Peter van Arendonk is die vanavond tijdens de Algemene Leden Vergadering benoemd tot voorzitter.
Voor de functie van penningmeester moet nog even worden gezocht. Voorlopig neemt Peter van Arendonk even de honeurs waar.

Tijdens de vergadering was er sprake van enig ongenoegen.
Vooral over de wijze waarop Meetings en reizen werden georganiseerd.
Als je een Meeting of reis laat organiseren door één of meerdere leden van de club geef ze dan ook de vrijheid om het een en ander te regelen. Aan het einde van de vergadering stelde Peter voor om over de organisatie van de Meetings en reizen binnen het bestuur van gedachte te wisselen en dit is de volgende dag ook direkt aangepakt.

Aan het bestuur gevraagd naar de taken van bestuursleden te kijken.
Een bestuurder zonder taak en of functie kan toch eigenlijk niet.

Peter neemt dit mee en komt hier zo snel mogelijk op terug.

/
      ozio_gallery_fuerte
      Ozio Gallery made with ❤ by turismo.eu/fuerteventura