Eurocamping Vessem

 

Vrijdag 4 tot en met 6 september


            Najaarsmeeting              

Met een tent midden op de camping voor 50 personen. Dit was een gouden greep want het weer speelde niet mee. Daardoor hadden w ij een droge plek voor onze activiteiten Uitstekend geschikt voor al onze happy hours.

Vroeger of later komen het weer was de boos doener, maar alles ging op rolletjes.

Op vrijdag 4 september hadden we 17 equipes waarvan 8 Hylanders van het eerste model Design van 1995 t/m de laatste Provence van 2002.

Een bonte verzameling van caravans. Om 16.00 uur werden verwacht in de tent, voor een hapje en een drankje. Maar de verassing was dat twee echtparen 50 jaar in de echt waren verbonden.

Dat waren Henk en Klaasje Dijks en Ton en Bets Lobregts . Die middag hadden we vrij drinken en hapjes van de jubilarissen.

Uitstekend verzorgd met ballonen en slingers. Nico en Elly hadden de regie in handen met een felicitatie voor de bruidsparen en natuurlijk de cadeaus. We hebben gezongen en gelachen het was erg gezellig en een sfeervolle opening van onze meeting.

Zaterdag ochtend vertrokken wij naar Hilvarenbeek voor het bezoek aan het aloude Likeurmuseum.

 

We werden ontvangen met koffie en gebak. Daarna een rondleiding door het museum met een presentatie van het met de hand maken van limonade t/m allerlei smaken van de likeuren.

Machines uit een vergeten tijd maar indrukwekkend om te zien. Zelfs het maken van de beroemde advocaat de Zwarte kip met slagroom van onze voorouders.( advocaat-fabriekje van 1833)

Als toetje een enorme hal met tientallen soorten en maten flessen een verzameling van de eigenaar van het museum. Maar helaas het al oude historisch schoolgebouw is verkocht aan de gemeente die er woningen in gaat laten bouwen.

Tot slot namen enkele acht leden van onze groep deel aan het likeurproeven . 2 personen hadden er 3 goed geraden, dus daar was een klein prijsje voor.

Tijd om weer te vertrekken om op tijd aan het volgende happy hours mee te doen.

S avonds lekker eten in het restaurant het Menneke in Eersel op Initiatief van Peter van Arensdonk Een zeer geslaagde avond en een goed verzorgd diner. Zie de bijlage van Peter.

Zondag uiteraard ontbijt in de tent en afscheid nemen van een aantal leden die huiswaarts gingen.

Met de overgebleven leden even na kletsen uiteraard in de tent. Het schept wel een band, door steeds bij elkaar te zitten en verhalen vertellen.

Maandag een heerlijke fietstocht gemaakt in de omgeving. Dinsdag hebben liefhebbers van auto’s het Daf Museum in Eindhoven bezocht.

Het was een geslaagde meeting goed georganiseerd door Elly en Nico.

Organisatie: Nico Bogerd en Elly Wever

/
      ozio_gallery_fuerte
      Ozio Gallery made with ❤ by turismo.eu/fuerteventura