Nieuwjaarsreceptie in

 

Blaricum

Ook dit jaar weer een grote opkomst.
 

Maar liefst 72 leden hadden de moeite genomen om naar Blaricum af te reizen om het nieuwe jaar weer te openen.


Voorzitter Leo moest helaas verstek laten gaan vanwege familie omstandigheden. Freek Vos opende de bijeenkomst en gaf het stokje door aan Wim van het Schip die de eerste meeting organiseert. Deze is in Bodegraven. Een thuis wedstrijd voor Wim en Joke. 

  Hierna kwam Lien Roest aan bod om de zomerreis te introduceren. Deze gaat naar Tsjechië. Hierna kwam Freek nog even om de Najaarsmeeting en herfstreis te introduceren. Freek gaf aan dat het hem teveel wordt en vroeg om assistentie. Spontaan werd hier gehoor aan gegeven. Nico van den Bogerd en Elly Wever gaan de Najaarsmeeting verzorgen. Goed he, die spontaniteit!
Marja van den Brink stapte even later de buhne op om te vertellen dat zij heeft opgezegd. Zij heeft geen caravan meer en verliest daardoor het contact met de leden.

Op het toneel lagen folders en inschrijfformulieren. Als u uw gegevens heeft ingevuld en inlevert bent u alle gegevens kwijt en dat is natuurlijk niet de bedoeling.
Degene die hebben ingeschreven op de voorjaarsmeeting krijgen de gegevens thuis op de mail. Volgend jaar moeten we dit anders organiseren.

Meer informatie over de meetings en reis vindt u natuurlijk straks in Hylights


/
      ozio_gallery_fuerte
      Ozio Gallery made with ❤ by turismo.eu/fuerteventura