Zomerreis naar Tsechië

 

3 tot 12 juni 2015

Wij zijn Gijs en Marja van der Torren en in het bezit van een Delta caravan 3500. niet zo groot dus, maar comfortabel, en echte kampeer-liefhebbers.
 
Op een middag tijdens een fietstochtje kregen wij een verkapte uitnodiging van Lien om misschien ook lid te worden en mee te gaan naar Tsjechië. Na de kennismaking in Bodegraven, besloten wij mee te gaan. Zo gezegd, zo gedaan. Na een overnachting in Erlangen, arriveerden we op maandag in Vilák op de camping.
De overnachtingscamping was al leuk, maar dit overtrof alles. We werden hartelijk ontvangen door de eigenaren en natuurlijk door Jan en Lien.
Prachtig uitzicht aan het meer, “wat een mooie camping!” Erg schoon sanitair, een leuke recreatie ruimte en prachtige plaatsen.
Woensdagavond was de eerste bijeenkomst. Iedereen was gearriveerd, met braadworsten boven een kampvuur was het een heerlijk samenzijn.
  Wij hebben ons erg welkom gevoeld door alle aanwezige Hylander clubleden. Toen kon de vakantie beginnen. Iedere morgen ging Jan even langs de caravans voor een praatje. Om ongeveer 16.30 uur was er iedere dag Happy Hour. Met een wijntje een biertje en een zoutje werd alles besproken wat er die dag was beleefd.Een hoogtepunt was het programma, welke door Lien en Jan in elkaar was gezet met medewerking
van Jur, de camping beheerder. Een rondleiding door de Joodse kerk in Trebic en een bezichtiging van een Joods huis. In de middag naar de bierbrouwerij in Trebic, waar wij met allen dineerden in het restaurant van de brouwerij.

Een leuke dag met veel interessante informatie.
Jan en Lien, bedankt voor alles en de leden van de club, die er deze reis ook bij waren, bedankt voor de gezelligheid. Wij hebben erg veel gelachen en hopen nog meerdere reizen met jullie te maken.

Natuurlijk zijn we lid geworden.

Hartelijke groet van Gijs en Marja.

stop view Info
/
   preview
   Album
   Photo
   Date
   Dimensions
   Filename
   File size
   Camera
   Focal length
   Exposure
   F Number
   ISO
   Make
   Flash
   Views
   Comments
   ozio_gallery_fuerte
   Ozio Gallery made with ❤ by turismo.eu/fuerteventura