2013 Nieuwjaarsreceptie in Blaricum
6 januari

 

Title 2

Het begon weer lekker vroeg dit jaar, de eersten waren er al om 10:00 uur. De boel klaar zetten maar vooral even bijpraten. De makers van hapjes en salades kwamen er al snel achteraan en voor dat je het goed en wel in de gaten had was de aula weer gevuld door één grote Hylanderfamilie. Er wordt wat afgekletst hoor zo’n dag. Eigenlijk zijn die paar uur die we samen doorbrengen veel te kort. Je hebt amper tijd genoeg om iedereen te spreken. Gelukkig maar dat de eerste meeting als snel nadert. Dan
pakken we daar de draad maar weer op. En zo af en toe moet je ook even luisteren naar de sprekers van de dag. Leo verwelkomde in zijn openingsspeech de nieuwe leden. (Die zullen wel gedacht hebben wat een kippenhok is het hier.) En promootte Christ de reis naar Frankrijk. En Henk de naarjaarsmeeting in Blaricum.
  Zo is er voor ieder weer iets te kiezen. Ook moest er iemand even in het zonnetje worden gezet.  Jammer genoeg was de fotograaf net even te laat om dit te vereeuwigen, maar zoals we allen weten staat achter ieder, of liever gezegd “naast” iedere man een “vrouw”.
Dus kreeg Rob de eeuwige roem en Tonny de bloemen voor alle geleverde inspanningen. En dan na het officiële gedeelte gaat de fles op tafel en komen de hapjes tevoorschijn. Een cateraar had dit niet beter kunnen doen. Goed gedaan Marian! En ja, voor een enkeling die voor het eerst met vork en mes eet is een plekje apart het minst risicovol. (Bron: Aad zelf) Het heeft hem goed gesmaakt. En zo was er voor ieder weer keus genoeg om de inwendige mens te versterken. Onze  welgemeende hartelijk dank aan alle “KOKS”.

/
      ozio_gallery_fuerte
      Ozio Gallery made with ❤ by turismo.eu/fuerteventura