Voorjaarsmeeting
12-14 april

 

Zoals inmiddels gebruikelijk staan ver voor de eigenlijke meeting al verschillende, steeds dezelfde, leden op de camping. Goed zo, dat geeft een goed gevoel. En wordt er druk gekletst, samen gefietst en weet ik al niet meer ondernomen. Het veld was aan weerszijde van de weg, en het weer, ondanks dat het te koud was voor de tijd van het jaar, werkte een beetje mee.

Vrijdagavond was de gebruikelijke jaarvergadering en dit ging als de brandweer.
Na de vergadering was er dit keer een veiling. Onder leiding van “Veilingmeester” Christ met secondant Henk wisselden tal van attributen van eigenaar en werd de clubkas weer gevuld. Er moet nog wel even worden vermeld dat Christ, zo bleek later, daar met een longontsteking onder de leden en een gebrekkige geluidsinstallatie zijn uiterste best deed om er een succes van te maken. Goed gedaan mannen!


 
 

Prima gedaan bestuur, dat mag ook wel eens gezegd worden. Het zijn tenslotte allemaal vrijwilligers. Zoals je kon merken werd er goed geboden en hadden niet alleen de veilingmeester en zijn assistent maar ook de aanwezigen een gezellige avond.
 
De volgende dag werd een bezoek afgelegd aan het Hunebedmuseum in Borger. Onder leiding van een uitstekende gids maakten we een wandeling door het museum en het buiten gebeuren. Menig fotootje is er gemaakt van deze wonderbaarlijke formaties. Al met al een leuke, leerzame middag. Terug op de camping konden we nog even bijkletsen onder het genot van een biertje of een roseetje.

 

More text goes here.