Nieuwjaarsreceptie

 

zondag 8 januari 2012

Aantal deelnemers 67

Niet echt winterweer op 8 januari, en vanwege de gladheid hoefde nu niemand meer af te zeggen. We hadden dus een aardig volle bak. De aula van de Openbare Basisschool in Blaricum is zo onderhand ons Hylander clubhuis geworden.

 


 

Aanvang was om 11.30 uur, maar velen waren er al eerder. De zaal vulde zich geleidelijk met Hylander clubleden die elkaar een langere of kortere tijd niet hadden gezien. Nieuwtjes werden uitgewisseld onder het genot van koffie met iets lekkers.

Later was er wijn, bier of frisdrank. De zoute knabbeltjes ontbraken dit keer ook niet.

De voorzitter opende de middag en heette ons allen van harte welkom.

Ook werden de nieuwe leden voorgesteld, n.l. de familie Wielens en familie De Heer. Wij hopen dat zij zich spoedig in onze vereniging thuis zullen voelen.

 

De agenda voor het nieuwe verenigingsjaar werd ontvouwd.

  1. De voorjaarsmeeting en jaar vergadering wordt gehouden in Vierhouten.
  2. De grote zomerreis wordt door Henk en Klaasje Dijks georganiseerd naar Hongarije.
  3. Over de najaarsmeeting wordt nog onderhandeld.

 

Er was al een aantal leden dat interesse had in de zomerreis reis en die zijn allen door Henk Dijks geïnformeerd hieromtrent.

 

Om 1 uur en werden de salades, gevulde eieren, stokbrood met kruidenboter uitgestald en kwam de uitnodiging om van dit alles te komen smullen. En dat werd zeker gedaan, gezien het feit dat er na afloop niets meer over was gebleven. Volgende keer toch maar weer meer maken?
 

Na afloop gebeurde er nog een ongelukje met het serviesgoed. (Dit was gehuurd bij een plaatselijk cateringbedrijf). Bij het optillen van de doos met borden viel de bodem uit de doos. Scherven brengen geluk zegt men wel eens, maar dit kostte de vereniging toch wel een extra duit. Laten we hopen dat deze scherven inderdaad geluk brengen en het komende verenigingsjaar ons weer veel plezier en aangenaam Hylanderweer geeft. En wie weet nog een aantal nieuwe leden………


 

Thea Derlagen