2011 Nieuwjaarsreceptie Blaricum


een goed begin is het ….

 

 

De nieuwjaarsreceptie was het weer ouderwets gezellig op de nieuwjaarsreceptie! Iedereen was blij elkaar weer te ontmoeten en de sfeer was ongedwongen. Wij waren blij dat het allemaal in één keer door kon gaan. Vorig jaar was dat anders. Toen kwam Jan aanrijden met een auto vol servies en glaswerk, terwijl gelijktijdig Marian belde dat het hele feest niet door ging vanwege het slechte weer. Jan draaide zich om en bracht alles gelijk weer terug. De week voorafgaand aan de receptie nam ik contact op met de directeur van de school. Daar kreeg ik de sleutel en het nummer van het alarm, en konden we zaterdag en zondag onze gang gaan. Geweldig dat dat zo maar kan! Zaterdag kwamen Co en Marian ons helpen met de boel opruimen en klaarzetten. Dat is dan al heel gezellig. Intussen zijn dan “in den lande” dames en heren druk met het zorgen voor de inwendige mens, (salades - gevulde eieren - knippertjes - brood - soep). HULDE. 

 

n dan is het zondag, en krijgen we het koffiezetapparaat niet aan de praat. Jan ging snel naar huis ons koffiezetapparaatje halen, want we hadden best trek in een bakkie. Ondertussen zochten we contact met de conciërge van de school, maar hij kon het telefonisch niet uitleggen, dus gingen Jan en Willem naar Hilversum hem ophalen. Het was een fluitje van een cent, je moet het maar weten. De mannen stonden erbij, die weten het nu voor volgend jaar???? Toen kon iedereen zich tegoed doen aan al het heerlijks, alle plannen voor het
komende jaar werden gepresenteerd en alle nieuwtjes werden uitgewisseld. Toen was het alweer tijd om op te stappen, wat gaat de tijd toch snel als het gezellig is. Daarna hebben we met wat nablijvers alles weer opgeruimd en teruggezet en tot slot nog even gezellig nagezeten met heerlijke soep en brood. Om ca. 18.00 uur waren we moe maar ZEER VOLDAAN weer thuis!!