2009 4 januari Nieuwjaarsreceptie 
Blaricum

       


 
 

Voorzitter Leo heet allen een warm welkom en is blij met zo´n goede opkomst. Dat mag best even gezegd worden. Allen die op één of andere wijze bijdragen aan de nieuwjaarsbijeenkomst door bijvoorbeeld het maken van een salade, gevulde eieren etc.   Dit kan toch allemaal in de club. Hierna volgen enkele mededelingen,
De ledenvergadering vindt plaats tijdens de voorjaarsmeeting van 10 - 12 april. Omdat Helena en ik op deze datums in Australië hopen te zijn, zullen wij niet aanwezig zijn. René zal deze ledenvergadering voorzitten. 

  De vergadering wordt weer gevolgd door de veiling, mits de leden zorgen voor voldoende aanvoer van te veilen producten,dus bij deze het verzoek: als u nog bruikbare maar niet (meer) gebruikte spullen heeft, geef deze dan aan de Hylanderclub ten behoeve van de veiling die weer gehouden wordt ten behoeve van onze kas.Verder staan op de planning een Donau-fiets-reis naar Oostenrijk in de zomer een najaarsreis naar de Lüneburgerheide eventueel te combineren met een bezoek aan Berlijn.
Tijdens de najaarsmeeting van 18 tot 20 september wordt het 10 jarig jubileum van de Hylanderclub gevierd.

Hoe? ... dat blijft nog even een verrassing.