2008 Nieuwjaarsreceptie

Blaricum
   6 januari

een goed begin is het ….



 

 

Op de nieuwjaarsreceptie hebben de aanwezigen weer flink kunnen smullen van de kwaliteitenvan onze keukenprinsessen en niet te vergeten onze (nieuwe) keukenprins. Dat alles zo goed in de smaak viel bleek onder andere uit het feit dat alle schalen welliswaar nog (net) niet uitgeschraapt werden, maar dat alles gewoon wel op was!!!! En dat terwijl we toch echt royaal hadden ingeslagen. Aan het eind kwam er van diverse kanten de vraag hoe je toch aan al dat lekkers kwam, natuurlijk met de bedoeling om thuis zelf die overheerlijke smaak nog eens op te roepen. Daarom hiernaast een overzicht van wat er allemaal voor lekkers op tafel stond en bij je je moet vervoegen om dat recept te pakken te krijgen. En dan maar hopen dat de makers ervan dat genot met jullie willen delen.

Voor het recept met de gevulde eieren moet je bij Marjoke Paauw zijn, terwijl niet onvermeld mag blijven dat Lines Kuipers weer zorgede voor de kniepertjes (wafelkoekjes voor de niet kenners) en de slagersleverworsten. Het is trouwens best goed om deze mensen nog eens extra te bedanken of in het zonnetje te zetten, want zo vlak voor de kerst of oud-en-nieuw is het meestal extra druk in de familiekring,en dan komen die Hylanders er ook nog bij. Hulde!!!!  Als je nou voor de voorjaarsmeeting je eigen salade hebt uitgeprobeerd, dan heb je ook weer wat om daar eens (lekker) over te kletsen.

 
 

    Wie zorgde voor wat:


Tonnie Hoekstra Waldorff salade
Martha Kuijer Rundvleessalade
Martie van Lingen Zalmsalade
Willy van der Most Mediterrane salade
Thea Vos Huzaren salade
Miep van der Kwast Kip-fruit salade
Klaasje Dijks Macaroni salade
Christ van Vliet Bietenharing salade






 





Henk Dijks
   

 

Hylander Caravan Club Nederland                                                                                                                                        info@hylanderclub.nl