2007 Hylander Voorjaarsmeeting Hoogwoud

13 – 14 – 15 april

 

 "Camping “Halfweg”

De eerste Hylander equipes melden zich al ver van te voren en toen wij op vrijdag arriveerden waren wij één van de laatste Hylanders. Het was prachtig weer en de equipes die er al langer stonden zagen er gezond uit van de zon.
Bij ontvangst kregen we van Willem Paauw wat informatie uitgereikt.
Vrijdagavond vond de jaarlijkse ledenvergadering plaats in de kas van de camping. Er waren wat opmerkingen over de kas en over de geluidsvoorziening. Op zaterdag was er een bezoek gepland aan het stoommachinemuseum in Medemblik waar we door o.a. Nino werden rondgeleid. Een aantal leden had de tocht per fiets gemaakt en een deel per auto. Een klein groepje, voornamelijk dames, bracht daarna nog een bezoek aan een parfummuseum. Toen zij later op de camping arriveerden was dat duidelijk te ruiken!
 

Zondagochtend was er gezamenlijk koffiedrinken op het Hylanderveld. Onder een strak blauwe hemel werd er genoten van koffie en van de ontvangen West-Friese krentenmik. In de loop van de namiddag vertrokken de eerste deelnemers richting huis. In verband met afspraken op maandagmorgen moesten wij ook jammer genoeg weer naar huis.

Mede door het mooie weer was het een onvergetelijk weekend en wij willen het organisatie comité hartelijk danken voor al hun inspanningen om deze meeting tot een succes te maken. Wij kijken al weer uit naar de bijeenkomst in september te Berlicum. 
Tonny en Rob Hoekstra.
/
      ozio_gallery_fuerte
      Ozio Gallery made with ❤ by turismo.eu/fuerteventura