2006 8 januari
Nieuwjaarsreceptie
in Blaricum

  

 

 

Op zondag 8 januari werd al weer voor de derde keer de nieuwjaarsreceptie van  onze club gehouden. Ook dit jaar mochten we weer gebruik maken van de aula van de nu “ex” school van Henk Dijks.

Er hadden 45 equipes ingeschreven maar door ziektes kwamen er 40 equipes dus 80 leden om elkaar een goed en gezond 2006 te wensen.
Onze voorzitter Gijs opende de bijeenkomst en daarna was het een gezellig gekeuvel en zo te horen stond iedereen al in de startblokken om weer aan een nieuw caravan jaar te beginnen.
De reeds van de vorige bijeenkomsten bekende “dames” hadden weer zeer goed voor de inwendige mens gezorgd. En ook de drankjes en hapjes waren weer rijkelijk aanwezig. Daarna was het woord aan Freek om iets te vertellen en te laten zien van de reis naar de Noordkaap in juni a.s. Er waren zelfs leden in de zaal die speciaal voor deze reis lid waren geworden van de club. Hierna vertelde Lines Kuipers iets over zijn plannen om in juni/juli 3 weken naar Slovenie te gaan.

 

  Daarna vertelde Henry v.d. Most iets over het eerste weekend in Stokkum en Nol Sarton over het tweede weekend in Someren. Ton Lobregt hield nog een verhaal over de derde bijeenkomst in september tijdens het fruit corso te Tiel. Daarna werd er uitgebreid genoten van de salades en andere lekkernijen. Henk had nog een prijsvraag waarbij de leden een Hylander parasol konden winnen. Henk wilde graag de totaal leeftijd weten van de gezamenlijke bestuursleden. Een niet hylander equipe Jetze en Marty van Lingen gingen met de prijs aan de haal. Dat wordt natuurlijk een vreemd gezicht een Wilk caravan met een Hylander parasol.Tegen 16.00 uur begonnen de eerste leden weer te vertrekken en kwam er een einde aan een bijzonder gezellige middag. Voor de opbouwers en opruimers was er nog een lekkere stevige kop soep. Een speciaal woord van dank is zeker op z’n plaats voor onze harde werkers uit Blaricum die op zaterdag de aula reeds hadden verbouwd voor de bijeenkomst en voor de opruimers op zondagmiddag, want Freek in het pak achter de stofzuiger is toch wel een apart gezicht.

 

Rob Hoekstra